Werken bij

Bouwbedrijf D. de GraaffWil je werken voor Bouwbedrijf de Graaff bij particulieren en bedrijven in Maartensdijk, De Bilt, Bilthoven en omstreken?
Hou dan deze vacature pagina in de gaten.

Vacatures:

Allround timmermanOns bedrijf
Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf in Maartensdijk. Ons bedrijf houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw en renovatie. Bij ons staat de wens van de klant en de te leveren kwaliteit voorop. Wij zijn gericht op persoonlijke aandacht voor elke klant, een betrouwbare werkwijze en een uitstekende dienstverlening. 

Over de functie
Ben jij de allround en zelfstandige timmerman die wij zoeken? Heb jij aantoonbare ervaring als allround timmerman? In deze functie houd jij je bezig met timmeren in de breedste zin van het woord, van fundering tot aan dakkapel, dakopbouw, aanbouw. De werkzaamheden zijn zeer divers, zowel ruwbouw als fijn- en/of aftimmerwerk zullen voorkomen. 

Functie eisen
Je hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van timmeren en je bent dienstverlenend en flexibel ingesteld. Het is belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan in de renovatie en/of de verbouw. Je bent woonachtig binnen een straal van circa 20 km van Maartensdijk en je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer. 

Een aantal belangrijke competenties zijn
• Initiatiefrijk 
• Teamplayer 
• Pro-actief 
• Zelfstandigheid 
• Professioneel 
• Flexibel 

Contact informatie
Heb je interesse in deze functie?
Neem dan telefonisch contact op met Daniël de Graaff 06-20500049 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfdegraaff.nl


Erkend leerbedrijfBouwbedrijf D. de Graaff B.V. is een erkend leerbedrijf bij Fundeon. Erkende leerbedrijven zijn bouw- en/of infrabedrijven met een erkenning van Fundeon. Zo'n erkenning hebben wij wettelijk nodig om als leerbedrijf te mogen functioneren.


Fundeon »