Projecten van

Bouwbedrijf D. de GraaffBekijk hier een selectie van projecten die door Bouwbedrijf de Graaff zijn verricht in Maartensdijk, Bilthoven, De Bilt en omstreken.

NieuwbouwTolakkerweg, Hollandsche RadingDit nieuwbouw project is volledig in hout skelet bouw uitgevoerd. De wanden en dak hebben we prefab geplaatst en op de bouwplaats verder afgewerkt aan de binnen en buiten zijde van de woning. Deze woning is voorzien van zeer goede isolatie en een warmtepomp wat heeft geresulteerd in een energie zuinige woning. De gevels zijn bekleed met coco wood, dit materiaal komt van de kokos palm, dit is een zeer duurzaam product met duurzaamheidsklasse 1-2 en geeft de gevel een mooi donker bruine uitstraling.


Bekijken ╗Mantelzorg woning, MaartensdijkBij dit project hebben we een mantelzorg woning gemaakt voor de opdrachtgever. De woning is geheel gelijkvloers, rolstoel vriendelijk en onderhoudsarm gemaakt. Ook is deze woning goed ge´soleerd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp wat de woning zeer energie zuinig maakt.


Bekijken ╗Garage MaartensdijkVolledig in stijl van de woning opgetrokken garage aan de Dorpsweg in Maartensdijk met een vloeroppervlak van 80m2.


Bekijken ╗Garage / bedrijfsruimteNieuwbouw van garage/bedrijfsruimte in De Bilt met een gebroken karakteristieke mansardekap, vernoemd naar de 17e eeuwse architect Mansart. De garage is volledig ge´soleerd en voorzien van Red Cedar Zweeds rabat.


Bekijken ╗VerbouwVerduurzaming en uitbreiding Dorpsweg, MaartensdijkBij dit project hebben een huis dat uit de jaren '20 kwam en waar sinds die tijd niet veel aan was gebeurd compleet naar de moderne tijd getrokken en er een statige villa van gemaakt. Dit pand hebben we volledig ge´soleerd, voorzien van nieuwe kozijnen, uitgebouwd, een rieten kap geplaatst in plaats van het oude pannendak en rondom gestukadoord. Van binnen is het ook helemaal naar deze tijd verbouwd met 2 badkamers, moderne keuken, ge´soleerde vloeren met vloerverwarming en alle andere luxe die je van zo een huis kunt verwachten. Naderhand hebben we bij deze woning een bijgebouw neergezet welke volledig ge´soleerd en verwarmd is. In het bijgebouw zit een garage, buiten zit gedeelte en een gedeelte voor het zwembad met badkamer.


Bekijken ╗Verduurzaming en uitbreiding 2 onder 1 kap woning, MaartensdijkBij dit project hebben we beide woningen volledig gestript en weer opgebouwd. Alleen het binnen blad van beide woningen is blijven staan. We hebben het dak verhoogd en flink uitgebouwd waarbij bij ÚÚn woning ook op de 1e verdieping is uitgebouwd. Daarbij hebben we de woningen voorzien van een nieuwe, goed ge´soleerde buitenschil met aluminium kozijnen, nieuwe gevel bekleding en nieuwe metselwerk. Ook hebben we beide woningen volledig gas loos gemaakt en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, zonneboilers en een sedumdak.


Bekijken ╗Verduurzaming, totaal verbouwing Oud Loosdrechtsedijk, Loosdrecht
Bekijken ╗Verduurzaming, uit en verbouw Molenweg, MaartensdijkBij dit project hebben we een oud woningbouwhuisje uit 1922 volledig verbouwd naar de tijd van nu. We hebben de woning eerst volledig gestript en uitgebouwd met 68m▓. Daarbij hebben we de bestaande schil ge´soleerd en voorzien van nieuwe kozijnen met triple glas en een nieuw pannendak. Deze woning hebben we voorzien van een warmtepomp, warmte terugwin installatie en zonnepanelen waardoor deze woning uit 1922 volledig gas loos is gemaakt en 0 op de meter! Binnen hebben we de woning ook volledig aangepakt met 2 luxe badkamers en mooie keuken.


Bekijken ╗Verbouw, uitbouw Binnenweg, MaarssenDit project betrof de uitbreiding van de 1e verdieping, verbeteren van de isolatie en renovatie van de buitengevel. We hebben de gehele kap verwijderd, de kap een stuk verhoogd en uitgebreid naar achter waardoor er 2 grote slaapkamers extra konden worden gerealiseerd op de 1e verdieping. De gehele 1e verdieping is aangepakt en voorzien van een nieuwe badkamer. Op de begane grond is voornamelijk de entree veranderd door de risaliet en een nieuwe keuken. Voor de rest hebben we de woning aan de buitenzijde een geheel andere uitstraling gegeven door met zinken boeidelen te werken, de gevel te stukadoren, hardsteen te plaatsen onder de kozijnen een risaliet te plaatsen en een carport geheel in stijl van de rest.


Bekijken ╗Verbinding hoofdgebouw- bijgebouw Strausslaan, Bilthoven
Bekijken ╗Parklaan, Bilthoven
Bekijken ╗Interne verbouwing monumentaal pand, Utrecht
Bekijken ╗Uitbouw en begane grond verbouw Utrechtseweg, de Bilt
Bekijken ╗Mantelzorg uitbouw Tolakkerweg, Hollandsche Rading
Bekijken ╗Verbouw vrijstaande woning, Maarssen
Bekijken ╗Uitbouw en verbouw over 2 verdiepingen Leliestraat, Zeist
Bekijken ╗Uitbouw woning Parklaan, Bilthoven
Bekijken ╗Uitbouw Kapelweg, Amersfoort
Bekijken ╗Uitbouw Bongerdlaan, Bilthoven
Bekijken ╗Koudelaan, Bilthoven
Bekijken ╗Julianalaan, Bilthoven
Bekijken ╗Schroeder van der Kolklaan, Den Dolder
Bekijken ╗Koppellaan, Bilthoven
Bekijken ╗Mantelzorg uitbouw Overboslaan, Bilthoven
Bekijken ╗Van bungalow naar villaVerbouwing van bungalow naar villa aan de Paltzerweg in Bilthoven met een gebroken mansardedak (ofwel Franse kap). Dit is een dakvorm met gebroken, naar buiten geknikte vlakken. Vernieuwing heeft plaatsgevonden van alle kozijnen, voorzien van HR glas. Alle binnenmuren, dak werk, stuukwerk, volledige elektra en cv werkzaamheden.


Bekijken ╗Heemstra kwartier, De Bilt
Bekijken ╗Huizerweg, Bussum
Bekijken ╗Dorpsweg MaartensdijkDeze woning aan de Dorpsweg in Maartensdijk fors uitgebouwd over 2 verdiepingen. Deze woning is gestript en opnieuw opgebouwd. Aan de achterzijde is deze woning 5 meter diep en 7,5 meter breed uitgebouwd. De gehele kap is vervangen en de gehele woning ge´soleerd.


Bekijken ╗Julianalaan BilthovenDeze villa aan de Julianalaan in Bilthoven hebben wij van fundering tot nok verbouwd. Plaatsen van 2 badkamers, pannenkap verwijderen en rietenkap realiseren, plaatsen van een serre, stuukwerk gevels, plaatsen van een bijgebouw en hekwerk aan de voorzijde.


Bekijken ╗RenovatieHugo de Grootstraat, Utrecht
Bekijken ╗Gevel renovatie Otto doornebalweg, Maartensdijk
Bekijken ╗Renovatie van monumentaal pand Sitiopark, Doorn
Bekijken ╗Volledige renovatie De BiltHet betreft hier een volledige renovatie aan de waterweg in De Bilt, inclusief een uitbouw, die verrassend veel ruimte heeft opgeleverd. De door ons geheel nieuw aangelegde tuin maak dit plaatje van een huis compleet. Klik op de onderstaande afbeelding voor een vergrote versie.


Bekijken ╗Kerk de Woudkapel in BilthovenVernieuwen van de kap van de Woudkapel in Bilthoven.


Bekijken ╗Renovatie van de kapRenovatie van de kap aan de Hercules Segherslaan in Bilthoven. Verwijderen van de pannen en panlatten van de woning en de garage. Beide daken hebben we voorzien van renovatie isolatieplaten, damp open folie en nieuwe panlatten. Aan de achterzijde van de woning hebben wij 2 dakkapellen in originele stijl geplaatst.


Bekijken ╗Vrijblijvend een offerte aanvragenHeeft u er altijd al van gedroomd om een nieuwe garage te bouwen, uw woonkamer uit te breiden met een uitbouw, meer ruimte te creŰren op uw zolderkamer door middel van een dakkapel of is uw woning toe aan een complete renovatie? Bouwbedrijf D. de Graaff B.V. biedt professionaliteit en kwaliteit tegen een scherpe prijs.


OFFERTE AANVRAGEN