Projecten van

Bouwbedrijf D. de GraaffBekijk hier een selectie van projecten die door Bouwbedrijf de Graaff zijn verricht in Maartensdijk, Bilthoven, De Bilt en omstreken.

NieuwbouwParklaan, Bilthoven
Bekijken »Tolakkerweg, Hollandsche Rading
Bekijken »Schroeder van der Kolklaan, Den Dolder
Bekijken »Overboslaan, Bilthoven
Bekijken »Julianalaan, Bilthoven
Bekijken »Garage MaartensdijkVolledig in stijl van de woning opgetrokken garage aan de Dorpsweg in Maartensdijk met een vloeroppervlak van 80m2.


Bekijken »Dorpsweg MaartensdijkDeze woning aan de Dorpsweg in Maartensdijk fors uitgebouwd over 2 verdiepingen. Deze woning is gestript en opnieuw opgebouwd. Aan de achterzijde is deze woning 5 meter diep en 7,5 meter breed uitgebouwd. De gehele kap is vervangen en de gehele woning geïsoleerd.


Bekijken »Garage / bedrijfsruimteNieuwbouw van garage/bedrijfsruimte in De Bilt met een gebroken karakteristieke mansardekap, vernoemd naar de 17e eeuwse architect Mansart. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van Red Cedar Zweeds rabat.


Bekijken »GarageVrijstaande garage in Maartensdijk voorzien van Red Cedar Zweeds rabat en een uniek ontwerp. Red Cedar Zweeds rabat is zeer duurzaam, zeer stabiel en uitstekend te schilderen en/of te lakken. 


Bekijken »Theehuisje met sedumdakDit project betrof de bouw van een theehuisje met een Sedumdak, ofwel een groen dak. Sedumdaken zijn de laatste tijd enorm in opmars. Het plaatsen van zo'n groen dak is één van de vele diensten die wij voor u kunnen verzorgen.


Bekijken »VerbouwOtto doornebalweg, Maartensdijk
Bekijken »Zernikeweg, De Bilt
Bekijken »Koudelaan, Bilthoven
Bekijken »Koppellaan, Bilthoven
Bekijken »Huizerweg, Bussum
Bekijken »Heemstra kwartier, De Bilt
Bekijken »Van bungalow naar villaVerbouwing van bungalow naar villa aan de Paltzerweg in Bilthoven met een gebroken mansardedak (ofwel Franse kap). Dit is een dakvorm met gebroken, naar buiten geknikte vlakken. Vernieuwing heeft plaatsgevonden van alle kozijnen, voorzien van HR glas. Alle binnenmuren, dak werk, stuukwerk, volledige elektra en cv werkzaamheden.


Bekijken »Julianalaan BilthovenDeze villa aan de Julianalaan in Bilthoven hebben wij van fundering tot nok verbouwd. Plaatsen van 2 badkamers, pannenkap verwijderen en rietenkap realiseren, plaatsen van een serre, stuukwerk gevels, plaatsen van een bijgebouw en hekwerk aan de voorzijde.


Bekijken »Uitbouw van een serreUitbouw van een serre met glas in lood in bovenramen en openslaande deuren. Glas in lood is een vensterraam dat bestaat uit meestal gekleurde stukken glas gevat in loodlijsten.


Bekijken »DakkapelPlaatsing van een hardhouten dakkapel met red ceder rabatdelen, Meranti boeidelen en Meranti kozijnen en ramen. Meranti hardhout is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt op grote schaal gebruikt in de bouwwereld.


Bekijken »DakkapelPlaatsing van een onderhoudsvriendelijke dakkapel met Keralit kunststof rabatdelen en een boeideel van Keralit (een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal voor gevelbekleding). Klik op de onderstaande afbeelding voor een vergrote versie.


Bekijken »RenovatieHugo de Grootstraat, Utrecht
Bekijken »Kerk de Woudkapel in BilthovenVernieuwen van de kap van de Woudkapel in Bilthoven.


Bekijken »Renovatie van de kapRenovatie van de kap aan de Hercules Segherslaan in Bilthoven. Verwijderen van de pannen en panlatten van de woning en de garage. Beide daken hebben we voorzien van renovatie isolatieplaten, damp open folie en nieuwe panlatten. Aan de achterzijde van de woning hebben wij 2 dakkapellen in originele stijl geplaatst.


Bekijken »Volledige renovatie De BiltHet betreft hier een volledige renovatie aan de waterweg in De Bilt, inclusief een uitbouw, die verrassend veel ruimte heeft opgeleverd. De door ons geheel nieuw aangelegde tuin maak dit plaatje van een huis compleet. Klik op de onderstaande afbeelding voor een vergrote versie.


Bekijken »Vrijblijvend een offerte aanvragenHeeft u er altijd al van gedroomd om een nieuwe garage te bouwen, uw woonkamer uit te breiden met een uitbouw, meer ruimte te creëren op uw zolderkamer door middel van een dakkapel of is uw woning toe aan een complete renovatie? Bouwbedrijf D. de Graaff B.V. biedt professionaliteit en kwaliteit tegen een scherpe prijs.


OFFERTE AANVRAGEN